Хто платив
Кому платив
Сума*
71.7
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Консерви (яловичина тушкована) 877 штука
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-12-25
limited,reporting
active
prozorro