Хто платив
Кому платив
Сума*
375.9
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Електрична енергія (1 лот = 167516,25 кВт/год) 1 лот
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-01-09
limited,negotiation.quick
terminated
prozorro