Хто платив
Кому платив
Сума*
199.0
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
елементи електричних схем 1000 штука
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-01-10
limited,reporting
active
prozorro