Хто платив
Кому платив
Сума*
29.7
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Сметана 21% 1100 пачка
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-01-03
open,belowThreshold
active
prozorro