Хто платив
Кому платив
Сума*
178.4
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Теплова енергія 85 Гкал
ТЕПЛОВА ЕНЕРГІЯ 115 Гкал
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-01-03
limited,negotiation.quick
active
prozorro