Хто платив
Кому платив
Сума*
192.3
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Теплова енергія 124 Гкал
Теплова енергія 75 Гкал
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-01-02
limited,negotiation.quick
active
prozorro