Хто платив
Кому платив
Сума*
514.0
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Водопостачання 28750 м.куб
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-01-02
limited,negotiation.quick
active
prozorro