Хто платив
Кому платив
Сума*
321.5
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Вакцини
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-12-24
limited,negotiation.quick
active
prozorro