Хто платив
Кому платив
Сума*
0.2
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Кров та її компоненти 1 од.
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-12-28
limited,reporting
active
prozorro