Хто платив
Кому платив
Сума*
453.8
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Комп'ютери, ноутбук 28 штука
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-12-29
limited,negotiation
active
prozorro