Хто платив
Кому платив
Сума*
19.3
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
ДК 021:2015 (CPV)- 15510000-6 Молоко та вершки
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-12-26
limited,reporting
active
prozorro