Хто платив
Кому платив
Сума*
100.0
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Телевізори 19 шт
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-12-27
limited,reporting
active
prozorro