Хто платив
Кому платив
Сума*
148.5
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Маркувальна машина 2 штука
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-12-22
limited,reporting
active
prozorro