Хто платив
Кому платив
Сума*
63.6
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Консерви "Сардина атлантична натуральна 240 г" 2443 шт\nКонсерви "Скумбрія атлантична натуральна 240 г" 624 шт
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-12-21
limited,reporting
active
prozorro