Хто платив
Кому платив
Сума*
194.5
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
моноблоки Lenovo V410z 13 штука
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-12-20
limited,reporting
active
prozorro