Хто платив
Кому платив
Сума*
0.1
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Стрічка клеюча прозора 18*20 Axent 3 штука\nСтрічка клеюча прозора 24*20 Axent 13 штука\nСтрічка клеюча, пакувальна 40 мкм, акрил, прозора 7 штука
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-12-21
limited,reporting
terminated
prozorro