Хто платив
Кому платив
Сума*
9.9
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Кушетка медична 3 штука
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-12-19
limited,reporting
active
prozorro