Хто платив
Кому платив
Сума*
0.9
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Шапочка медична
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-12-20
limited,reporting
active
prozorro