Хто платив
Кому платив
Сума*
0.1
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
(сметана 15% - 6 пак.).
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-12-20
limited,reporting
active
prozorro