Хто платив
Кому платив
Сума*
8.3
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Масло солодковершкове 200 гр.
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-12-18
limited,reporting
terminated
prozorro