Хто платив
Кому платив
Сума*
60.0
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
комп'ютер 1 комплект
ноутбук 1 шт
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-12-14
limited,reporting
active
prozorro