Хто платив
Кому платив
Сума*
49.8
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
шини та диски 1 лот
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-12-12
limited,reporting
terminated
prozorro