Хто платив
Кому платив
Сума*
3.6
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Планшет Леново 1 штука
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-12-11
limited,reporting
terminated
prozorro