Хто платив
Кому платив
Сума*
3.0
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Риба морожена 1 лот
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-11-22
open,belowThreshold
active
prozorro