Хто платив
Кому платив
Сума*
30.0
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
дошка/маркер/крейда 5 штука
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-12-06
limited,reporting
active
prozorro