Хто платив
Кому платив
Сума*
0.2
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Кран шар 1/2 SD FORTE вода ручка 2 штука
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-12-07
limited,reporting
terminated
prozorro