Хто платив
Кому платив
Сума*
50.0
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Додаткова потреба на 2018рік
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-12-07
limited,reporting
active
prozorro