Хто платив
Кому платив
Сума*
0.9
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
ацетон тест № 50 20 упаковка
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-12-06
limited,reporting
active
prozorro