Хто платив
Кому платив
Сума*
800.2
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
09310000-5 Електрична енергія (Електрична енергія) 282291 кВт*год
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-12-06
limited,negotiation.quick
terminated
prozorro