Хто платив
Кому платив
Сума*
10.3
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Пральна машина автомат.
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-12-06
open,belowThreshold
active
prozorro