Хто платив
Кому платив
Сума*
0.8
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Електроди 2 пачка
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-11-29
limited,reporting
active
prozorro