Хто платив
Кому платив
Сума*
19.8
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
пральна машина вузька LG FHOJ3NDNO 2 штука
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-12-04
open,belowThreshold
active
prozorro