Хто платив
Кому платив
Сума*
5.0
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
сметана -280 пак.
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-12-03
limited,reporting
active
prozorro