Хто платив
Кому платив
Сума*
16.0
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Молоко та вершки (молоко -1000 пак. )
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-12-03
limited,reporting
active
prozorro