Хто платив
Кому платив
Сума*
16.0
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
сардельки, сосиски 1 лот
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-11-28
limited,reporting
active
prozorro