Хто платив
Кому платив
Сума*
19.9
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Масло вершкове
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-11-26
limited,reporting
active
prozorro