Хто платив
Кому платив
Сума*
87.0
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Шини 10 штука
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-11-26
limited,reporting
active
prozorro