Хто платив
Кому платив
Сума*
56.6
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
кури тушка
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-11-26
limited,reporting
terminated
prozorro