Хто платив
Кому платив
Сума*
22.4
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Медична вата, нестерильна, ролик 100гр 2500 штука
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-11-22
limited,reporting
terminated
prozorro