Хто платив
Кому платив
Сума*
39.0
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
прибиральна система 1 штука
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-11-21
open,belowThreshold
terminated
prozorro