Хто платив
Кому платив
Сума*
0.4
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Аптечка авто 3 шт
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-11-20
limited,reporting
active
prozorro