Хто платив
Кому платив
Сума*
98.8
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Пральна машина 1 штука
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-11-12
open,belowThreshold
active
prozorro