Хто платив
Кому платив
Сума*
5.0
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Колба-качалка 750 мл (1155) 30 шт
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-11-13
limited,reporting
active
prozorro