Хто платив
Кому платив
Сума*
0.1
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Електроди 1 штука
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-11-12
limited,reporting
active
prozorro