Хто платив
Кому платив
Сума*
68.1
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
шприци 33000 шт
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-11-12
limited,reporting
terminated
prozorro