Хто платив
Кому платив
Сума*
4.9
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Код ДК 021:2015 22820000-4 Бланки (бланки) 38000 штука
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-11-09
limited,reporting
active
prozorro