Хто платив
Кому платив
Сума*
2.2
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
бланки 5008 штука
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-11-01
limited,reporting
active
prozorro