Хто платив
Кому платив
Сума*
5.4
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
принтер 1 штука
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-10-30
open,belowThreshold
active
prozorro