Хто платив
Кому платив
Сума*
65.0
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Послуги маркувальної машини 2600 послуга
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-10-26
limited,reporting
active
prozorro