Хто платив
Кому платив
Сума*
178.9
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
кселода, табл. 500мг №120 38 упаковка
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-10-23
limited,reporting
active
prozorro